dinsdag 30 oktober 2012

50 Euro Brocante shoppen? Nog maar 5 dagen...

Het is bijna zover! Nog maar 5 dagen na deze. Op maandag 5 november trekken we de winnaar! Wil je een extra kans om te winnen?! Doe dan 2x mee: hier op de blog EN op Facebook. Dan zit jouw naam 2x tussen de kanshebbers! Spannend....



zondag 28 oktober 2012

Brocante in de Erker


In onze erker wilde ik eens experimenten met een antiek raam van glas in lood. Een aantal maanden geleden reed ik vanuit Dordrecht naar Nijmegen om 4 antieke ramen op te halen. Overal in huis hebben ze inmiddels een plekje gekregen, maar wie weet verkopen we er uiteindelijk een paar via 24Homes :) Het antieke raam vroeg meteen om een brocante inrichting in de erker. Ik gebruikte een Franse gietijzeren vaas met daarin gipskruid, een oude en eenvoudige kandelaar met een windlichtje, wat gehaakte kleedjes gedrapeerd hier en daar, en een fotolijst. Ik heb bewust niet de gehele erker gevuld, maar alleen geconcentreerd op het middelste raam. Zo creëerde ik toch een rustig geheel. Houd jij ook van deze stijl in huis?
Liefs, Claire






zaterdag 27 oktober 2012

Claire's Keuken


Ik heb een nieuwe aanwinst! Een antieke Engelse weegschaal voor in de keuken. De weegschaal werkt zelfs nog... Ik gebruik 'm vooral als decoratie, zo mooi! Zoals je ziet op de foto's, past de weegschaal prima in de sfeer van de keuken. Wat is jouw favoriet in jouw keuken?
Liefs, Claire



 





donderdag 25 oktober 2012

Verrassend Goed & 24Homes

Verrassend Goed is een geweldige woonwinkel in hartje centrum van Haarlem. De winkel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de Schagchelstraat nummer 39.


Als je daar binnenstapt is het echt genieten van al het moois. De winkel straalt rust en warmte uit, alles is evenwichtig bij elkaar gezocht en je ziet meteen dat Marianne oog heeft voor aankleding tot in de kleinste details. Afgelopen weekend heb ik samen met Elja van ons Crealab een bezoekje gebracht aan de winkel! Wat is het daar toch genieten...


We zijn sinds kort een samenwerking aangegaan met Verrassend Goed in Haarlem. Marianne Berlemon van Verrassend Goed heeft een aantal van onze artikelen opgenomen in haar assortiment. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor en trots op :)


Als je ooit in Haarlem bent, zorg dan zeker dat je een bezoekje afneemt in deze prachtige winkel! Je vind er altijd iets voor je huis of een mooi cadeautje voor iemand die je lief is.


Het assortiment bestaat uit landelijke en brocante woonaccessoires. Van beelden en klepbanken tot massief grenen verweerde meubelen met een nostalgische uitstraling. Verder bied Verrassend Goed een brede selectie Scandinavische woonaccessoires en de mooie verflijn van L'Authentique. Er wordt veel aandacht besteed aan de verpakking en uitstraling.



Oja, en Marianne heeft ook een leuke blog, bezoek die eens als je dat leuk vind :) Liefs, C






woensdag 24 oktober 2012

Treasure Hunting Guide


We hebben niet alleen vrijwilligers op ons Crealab elke maandag, maar ook Treasure Hunters! Deze enthousiaste mensen gaan regelmatig voor ons op pad om schatten te zoeken om vervolgens weer op te knappen in de 24Homes stijl. Voor hen hebben we een Treasure Hunting Guide gemaakt die ik je graag even wil laten zien op de foto's :) We hebben plaatjes gezocht op Pinterest en deze in verschillende rubrieken getoond zodat het duidelijk is wat voor soort moois we zoeken. (Tip: Als je zoiets maakt als dit, zorg ervoor dat je het uitsluitend voor intern gebruik maakt en niet uitgeeft op een commerciële manier. Dit i.v.m. de rechten op de foto's die je o.a. vind op Pinterest).
Wat is jouw favoriete plek (markt/ winkel) om te speuren naar schatten?
En wat zijn jouw favoriete schatten om te vinden? 
Liefs, Claire




Credits foto's COVER van onze Treasure Hunting Guide: 
links boven: http://shopruche.blogspot.nl/search?updated-max=2011-06-29T14:52:00-07:00&max-results=7
rechts boven: http://deardaisycottage.typepad.com/daisy_cottage/page/14/
links onder: http://iemmasvitahem.blogspot.nl/ 
rechts onder: http://ana-rosa.tumblr.com/post/15908028641

maandag 22 oktober 2012

Dagje Deventer



Deventer: wat een mooie stad is dat! Als je ons volgt op Facebook heb je het misschien al gezien: ik heb afgelopen weekend genoten van een heerlijk dagje Deventer (met mijn lieve man en lekker even zonder ons geweldige zoontje ;-).

Het is een prachtige stad vol historie met een rijkdom aan geveltjes om te bewonderen, in allerlei soort.  Je blijft omhoog kijken in de Keizerstraat, de Walstraat en de Kleine Overstraat. En er is zoveel moois te shoppen: Antiek, Brocante en Vintage in sfeervolle huisstijl winkeltjes en authentieke eetgelegenheden. 


Ik zet graag mijn ontdekkingen voor je op een rijtje.
 (klik evt. op LEES VERDER)

vrijdag 19 oktober 2012

Crealab Details


Wat detailfoto's van de ruimte voor het Crealab op mijn zolder, waar we met een geweldige groep creatieve meiden elke maandag bij elkaar komen om te werken voor 24Homes. Op deze plek wordt dan hard gewerkt! Hopelijk mogen de foto's je inspireren...
Liefs, Claire




 



woensdag 17 oktober 2012

Pioenen en rozen in weckpotten


Vind je dit niet prachtig? Gedroogde pioenrozen en gedroogde rozen in weckpotten... Zo kan je er extra lang van genieten. We verfden de deksels in poederroze. Daarna verdeelden de rozen in de potten (uiteraard moeten ze eerst helemaal goed zijn gedroogd om schimmel te voorkomen!). Toen deden we wat lieve kantjes eromheen en daaraan een 24Homes label van klei. We vinden dit zelf zo mooi! Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in onze 24Homes webshop (ook andere uitvoeringen).
Liefs, Claire



dinsdag 16 oktober 2012

Letterlijstjes van Anne

Zo mooi! dit moesten we even laten zien. Complimenten aan Anne van www.oldnewpinkandblue.blogspot.nl/
Zij heeft het Pillowframe echt weer een stap verder gebracht.


wil jij ook aan de slag met je eigen pillowframe?
Klik dan hier: Pillowframe Tutorial

24Homes op de Radio...


Om de week op dinsdagochtend rond half 12, net zoals vandaag de dag, zijn we als 24Homes telefonisch te gast voor het onderdeel de Voicemail in Café Grande, gepresenteerd door Jorieke Fredrikze. Dit is een programma van Grootnieuwsradio.


We mogen dan vragen rondom wonen en interieur beantwoorden van luisteraars, zoals kleurgebruik, indelen van een woning, hoe te decoreren, en ga zo maar door. Ontzettend leuk om te doen! Jorieke presenteert het geweldig trouwens!




Je kunt ook live luisteren via de website van Grootnieuwsradio. En op de radio (als je van zo'n vintage radio houd als wij) op 1008 AM. We verkopen trouwens een aantal vintage radio's in onze webshop! :)

Liefs,
Claire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...