zaterdag 26 januari 2013

Winter wonderland

Zo leuk dat er nog steeds sneeuw ligt en dat het maar blijft sneeuwen. Gisteren kocht ik op mijn werk (ik werk tegenwoordig bij een groot kringloopketen in Dordrecht waar men heel goed weet wat hergebruik is) een soepkommetje, gevuld met vogelzaad in vet. Wat een leuk idee. De vogels zijn er dol op en het staat sierlijk in de tuin. Natuurlijk deel ik meteen wat foto's van de sneeuw op het kippenhok en de vogelhuisjes.
Een heel fijn weekend allemaal,
liefs, Claire
9 opmerkingen:

♥Sanne zei

super leuk idee en wat bof jij om in de kringloop te werken zeg. Wil ik ook zo graag.

liefs xanne

Judith van Zo gezellig brocant zei

Dan weet ik waar jij werk. Ik heb namelijk een maand of twee geleden samen met mijn dochter deze kringloop ontdekt. Hij is echt mega groot. Heerlijk want dan heb je veel te snuffelen. Leuk idee trouwens, en met dit weer zijn de vogels je dankbaar.
Lieve groet Judith

my way of living zei

Wat een gezellig en leuk idee soepkommetje voor de vogels.
En er staat zelfs nog een lepel in ;-)

gr. Anita

Blomkje en Wenje zei

Dat is idd een erg leuk idee!

Fijne zondag!

Groetjes, Pietrik

Anita zei

Wat een leuk idee en schitterende foto's!Ik ben fan van jullie stijl.Wat een bofkont om bij een kringloop te werken maar ook gevaarlijk!Voor de portomonee dan.Ik breng geregeld spulletjes omdat ik dan thuis opgeruimd heb maar kom met soms evenveel weer naar buiten!!!
Blijft toch erg leuk om te snuffelen naar mooie oude of 'gewone'leuke spulletjes.En dan hoe trots je dan buiten staat met je vergaarde buit,da's ook een kick.Heb ik het nog niet over er thuis weer een mooi plekje voor te vinden en te gaan stylen.Eigenlijk heb er er heeel veel plezier van op zo'n manier.
Groetjes Anita
Ik ga jullie volgen.

Mirjam zei

Wat een leuk idee!
Ik vind het jammer dat de sneeuw weer weg is, Het was prachtig bij on in de tuin. Bij jou nog mooier!
Groetjes Mirjam

24 Homes zei

Hallo lieve allemaal, Dankjulliewel voor de reacties, wat leuk! In de kringloop werken in Dordrecht is heel leuk en iedere dag is anders. Altijd wel uitdagingen :)
Liefs, Claire

Unknown zei

Wat een goed idee Claire en wat een fijne winterse beelden. Zojuist deze blog ontdekt en ben meteen gaan volgen! Volg je mij terug? Erg benieuwd wat je van mijn blog vindt :) Fijne avond! Souraya | Binti Home Blog

Karin Joan zei

Wat een geweldig idee, dat soepkommetje!
En weer hele mooie foto's girly!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...