vrijdag 20 april 2012

Bright Lisa - Lamp No. 8


Lisa is best een grote lamp, maar ze mag er zijn, want ze is o, zo mooi geworden! :) Eerst was ze donkerbruin met veel vlekken van ouderdom... inmiddels is ze weer stralend licht en versierd met lieve embellishments zoals lint, kant, een handgemaakt hartje van klei, bloemetjes en een mooie Tim Holtz sleutel van Creabest. We denken er nog over om de kap iets te distressen, wat zou jij doen???
Liefs, C12 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Heel mooi zeg !
uuuuh wat is destressen....?
maar goed, zo al mooi genoeg hoor :-)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hallo Claire en Karin Joan,ik vind hem prachtig zoals hij nu is,niets meer aan doen,maar ik houd dan ook erg van wit.Lieve groetjes Miranda

♥Sanne zei

Hey Claire,

op welke manier wilde je gaan distressen? Denk wel dat het mooi zal zijn... Hij is zo wit en nieuw. Ook heel mooi maar, distressen geeft hem net wat meer karakter

Groetjes Xanne

heb jullie gevonden op facebook hoor.

Mirjam zei

Weer een heel mooi klusje hebben jullie neergezet.
Ik wens jullie een heel fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

24 Homes zei

Wat een leuke reacties! :)

@Zaanse Zolder: Distressen is eigenlijk een manier om iets ouder te laten lijken door een andere kleur toe te passen, bijv. wat geliger of bruiner. De naam komt volgens mij door Tim Holtz die dat ooit in een mooie inktlijn op de markt heeft gebracht. Wordt ook veel gebruikt met scrapbooktechnieken.

@Xanne: wij denken aan een beige of grijzige kleur op de randjes van de kap en het voetje aan te brengen. Niet teveel maar net voor het effect :) Maar ik ben er nog niet over uit, hihi ;)

Liefs allemaal!

Grietje zei

Die is mooi geworden zeg.....prachtig.
Ik zou het zo laten....
(als je het kapje verft komt er dan nog wel iets van licht door het kapje??)

Prettig weekend,'
Groetjes Grietje

Rozmeen zei

wat heb je dat schitterend gedaan..
heel mooi geworden..

Fijn weekend.
Liefs,
Rozmeen

Lida zei

Gelukkig, ik ben niet de enige die vind dat je het zo moet laten! Dit ziet er toch schitterend uit en weet je, oud en gebruikt worden ze vanzelf en dat is toch altijd mooier dan dat je het versnelt doet!
Ik vind het een schitterende lamp! Groetjes
Lida

24 Homes zei

Dankjulliewel weer voor de reacties :)
@Grietje: er komt bij dit lampje nog licht door het kapje heen. We hebben de binnenkant van de voering namelijk helemaal verwijderd omdat de originele voering kapot was.
@Lida: dankjewel, ik neig nu meer om het inderdaad zo te laten voor dit lampje :)
Liefs allemaal!
Claire

24 Homes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
♥Sanne zei

Hmmm het is 1 tegen 9 ofzo. Kom even terug om te kijken wat de rest er over zegt en wat het uiteindelijk wordt. Mij lijkt het toch nog steeds mooier om te distressen, maar inderdaad zoals lida al zei uiteindelijk word het vanzelf oud en gebruikt. Distressen kan natuurlijk altijd nog. Tijd geleden had ik 4 leuke houte stoeltje gewit en eentje helemaal mooi distrest... pfff maar dat was even een werk zeg. Ik dacht over die andere 3... die krijgen door gebruik ook wel een oude look. Wacht er nog steeds op haha slijten go's very slowlyyyy

Groetjes Xanne

frivolebysuus zei

Ik vind lamp Lisa (leuk dat ze ook een naam heeft gekregen ^_^) zo prachtig! Niets meer aan doen..

Liefs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...