zaterdag 29 september 2012

Waarom we doen wat we doenDeze maandag is het eindelijk zover. Claire heeft heel hard gewerkt en het resultaat is om van te smullen: op maandag 1 oktober wordt onze 24Homes webshop geopend. Het is een eerste begin, maar we zijn er trots op.
Maar nog net voordat we open gaan, willen we graag nog een keer vertellen waarom
we doen wat we doen.

Er zijn moeders die hun kinderen niet kunnen geven wat ze nodig hebben. Kinderen die tekort komen aan zeer noodzakelijke behoeften. Zelfs kinderen die moeten werken en niet naar school kunnen gaan. Gelukkig worden we ons steeds meer bewust van oneerlijke handel met grote onaanvaardbare gevolgen.

Alles bij elkaar hebben we onszelf de vraag gesteld: wat kunnen wij doen? En toen werd 24Homes als stichting geboren. We hebben er veel tijd en energie ingestoken en financieel geïnvesteerd. Maar we hebben een droom voor ogen.  De webshop is een van de eerste stappen in het genereren van financiën om deze droom te kunnen verwezenlijken.  Ieder item dat verkocht wordt helpt ons om te helpen. De opbrengst gaat naar de stichting, van waaruit we investeren in onze op te zetten fairtrade projecten.

Of je straks iets koopt, klein of groot. Of je anderen vertelt, van mond tot mond of op internet. Of je nu voor ons bidt of aan ons denkt. We willen graag zeggen: dank je wel....

Heel veel liefs,
Karin Joan en Claire

Lees meer over:
Stichting 24Homes
Claire als ambassadeur van Compassion5 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat spannend allemaal, en wat een mooi doel achter juulie website. Ben erg benieuwd en wens jullie alvast alle succes! Lieve groet

BizzyChrissy zei

Wat een geweldige droom, waarvan ik hoop dat deze droom veel kinderharten blij zal maken.
Succes !!!!

groeten Christien

Verrassend Goed! zei

Lieve Claire en Karin Joan.
Wat een mooie gedachten in deze hectische snelle tijd waar in wij leven. Zo byzonder waar jullie mee bezig zijn...het leven van andere die net als ons evenveel recht hebben op een fijn en waardevol leven, een kans te bieden op een betere toekomst. Voor ons die zijn geboren in een welvarend land is alles vaak zo vanzelfsprekend he....nou door jullie gedachtengoed worden we weer eens wakker geschut. Niets is vanzelfsprekend nietwaar...jullie weten dat ik achter jullie werk sta en hoop hier binnenkort een klein steentje aan bij te kunnen dragen.
Voor nu wens ik jullie maandag een hele mooie dag toe. Veel sterkte met de website en al het mooie werk. Jullie zijn kanjers!!!
liefs Marianne

Judith van Zo gezellig brocant zei

Ik vind jullie blog geweldig en het doel waar jullie het voor doen helemaal fantastisch! Ik zal zeker snel gaan kijken in jullie webshop als hij open is, en bid voor jullie dat jullie hier heel veel geld mee zullen ophalen.
Groetjes Judith van zo gezellig brocant

24 Homes zei

Bedankt lieve allemaal, voor jullie bemoedigingen en gelukwensen. Zo lief!
We kijken vol spanning uit naar morgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...