woensdag 26 september 2012

Spellendozen in een nieuw jasje


Af en toe maken we thuis tijd om 's aan tafel een spel te doen, zoals Kolonisten of Monopoly. Erg gezellig, maar al lange tijd stoorde ik me enorm aan de felgekleurde spellendozen. En ja, ik weet het, soms draaf ik een beetje door in m'n perfectionisme. Het liefste zou ik zelf de spellen zelf ook opnieuw willen maken in zachte vergrijsde pastelkleurtjes ;) Het resultaat was snel af, en toch wel erg lief, al zeg ik het zelf...

Ik gebruikte oud scrapbookpapier van Basic Grey. Vergelijkbaar scrapbookpapier is verkrijgbaar bij Creabest. Daarop bevestigde ik verschillende soorten kant, gehaakte bloemen, splitpennen, stickertjes.  


Op de monopoly-doos plakte ik 2 oude bankbiljetten op uit Jordanie. Die heb ik bewaard na een reis al van jaren geleden. Ze kleuren precies mooi erbij en uiteindelijk gaat monopoly over geld verdienen ;) 


Wellicht een leuk idee voor jou om zelf in het weekend te doen? Goed weekend in ieder geval! 
Liefs, Claire


13 opmerkingen:

saskia zei

weer zo'n leuk idee ik ben zelf niet zo van de spelletjes maar mijn dochter wel en die is ook gek op scrapbooken dus die zal dit wel erg leuk vinden .
ze zien er erg mooi uit zo .

grtjs saskia

Zaanse Zolder zei

Hahaha ik moet hier wel een beetje om lachen.... ik denk dat mijn kinderen dan zoiets krijgen van huh? Yep... je draaft een beetje door maar het resultaat is wél mooi. Ik vind die spellendozen veelal ook lelijk, dus bij mij staan ze op zolder achter de knieschotten ;-)

Alie zei

Prachtig! Die moet je op de markt brengen. En misschien wat dezelfde kaften voor om boeken. Vind ik ook altijd zo rommelig staan. Groetjes Alie

Sabine zei

Wat een leuk idee. Ik vind die dozen ook zo lelijk en ze staan dus ergens verstopt op de logeerkamer. Maar deze mogen nu zeker gezien worden!

Liefs, Sabine

Wonen in wit zei

Wat een leuk idee weer, Super!!
lieve groetjes, Tamar

Anoniem zei

Het ziet er een stuk mooier uit ! Zelfs mooi om in het zicht te zetten.

Liefs, Lieke.

Lida zei

Hartstikke gaaf! Zo zijn die dozen sieraden in je kamer! Groetjes
Lida

Bente zei

This is sooo beautiful.

Hugs

Old Red Barn zei

Het is weer een plaatje en stiekem droom ik hier zelf ook van. Maar ik kan het in dit huis vol mannen écht niet maken. Ze zetten me zo de deur uit :-). Nog maar 7 en 5, maar ze weten al heel goed dat 'mama's spulletjes vééél te meisjesachtig zijn'!

Goedele

Judith van Zo gezellig brocant zei

Wat een geweldig idee weer! En ook mooi om voor de sier neer te leggen.

groetjes Judith http://zogezelligbrocant.blogspot.nl/

Esther zei

Wat een idee zeg. Het ziet er schitterend uit, maar ik denk dat de huisgenoten hier zich ook ernstig achter de oren zullen krabben als ik dat doe. Ik heb de spellen opgeborgen in een prachtige antieke kast. Dan zie ik de dozen niet :-) Erg mooi gedaan!

Groetjes,
Esther

Cosy Life by Elly zei

Hey dat is leuk gedaan zeg..en met dat kant is het idd veel beter dan de originele schreeuwende kleuren.
Top gedaan!
Fijne dag en lieve groetjes,Elly

24 Homes zei

Leuk al jullie reacties! Om sommigen moest ik wel erg lachen, hihi... Ben benieuwd wie er mee aan de slag gaan. Laat je het me weten? Liefs, Claire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...