donderdag 29 augustus 2013

En toch gaan we door...Hoi allemaal,
In ons laatste bericht hebben we laten weten dat we met de 24Homes stichting stoppen...

Maar ondanks het feit dat de stichting stopt, stopt niet de visie en de droom in ons hart: nog steeds zoeken wij naar manieren en middelen om met onze talenten en onze stijl tot steun te zijn voor moeders met kinderen die zoveel minder mogelijkheden hebben, maar net zo kostbaar zijn als onze kinderen.


Leegverkoop voor een laatste gift.
De webshop gaat op 1 september dus weer open, maar wel met het oog op een leegverkoop. Wij zijn de webshop destijds gestart om te kunnen geven van wat we hebben.


Nu willen we zoveel mogelijk leegverkopen om nog een laatste keer te kunnen geven vanuit de stichting 24Homes. Deze laatste gift zal gaan naar de stichting Compassion.
Zoals je misschien nog weet, is Claire een van de ambassadeurs van de stichting (lees meer hier) en heeft zij enkele jaren terug zelf haar sponsorkindje Elvira mogen bezoeken in Ecuador. 


Daar heeft  ze zelf het werk van Compassion kunnen zien en ervaren. Elvira kan naar school en is met haar gezin verzekerd van de meest nodige voorzieningen door de steun van Compassion. Zo ook Kermenjie (KJ's sponsorkindje) en met hen heel veel andere sponsorkindjes over de hele wereld. Wij hebben daarom veel vertrouwen in Compassion en geven heel graag aan hen en weten dat zij daarmee kinderen kansen geven die zij anders niet zouden hebben.

Help ons te helpen

Vertel het op jouw blogBlog blijft!
Je zult wel blij zijn om te horen dat we de blog niet weg doen (Joepie!! :-) Met zoveel moois en zoveel lezers willen we de blog van 24Homes wel blijven continueren. De frequentie van het aantal berichten zal wel minder groot zijn maar we willen je hier toch blijven inspireren en laten meegenieten van onze stijl.

Maar dat is niet alles! Daarnaast hebben we nu ook onze eigen blogs!
Maar daarover morgen meer...


Nieuwsbrief en gratis Ebook
Heb jij je inmiddels al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?
Dan heb je ons gratis inspiratie Ebook Shades of White dus ook al ontvangen!
Heb jij je nog niet ingeschreven?! 
Dan moet je snel even hier klikken


Wij hopen dat we onze webshop echt leeg kunnen verkopen en dat we met de opheffing van de stichting een royale gift mogen geven. Wij willen jou alvast bedanken voor je hulp en steun in welke vorm dan ook, namens Elvira, Kermenjie en al die andere geweldige kostbare kinderen. 

En nu…
aftellen tot 1 september!

liefs,
Claire en Karin Joan

1 opmerking:

Pleuntje zei

Ik bewonder jullie enorm om jullie inzet voor dit mooie project. Ik wacht op 1 september om even te neuzen in de webshop ondertussen kijk ik uit naar jullie blog. X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...