dinsdag 27 augustus 2013

HEROPENING 24Homes!!Hoi lieve allemaal,

We zijn lang weg geweest,
maar eindelijk is het dan zover: 

1 sept 2013
heropening 24Homes webshop
ALLES 50% korting!
Gehele maand September!!


En dat is heel leuk nieuws! Al die mooie dingen die je bij ons hebt gezien, maar nog hebt laten liggen? Die mag je nu voor de HELFT van de prijs! Leuk he?! En dat gedurende de hele maand September! 

Maar… we hebben ook een niet-feestelijke mededeling…
We stoppen…

Wij hebben na lang wikken en wegen besloten de stichting 24Homes op te heffen. Wij moeten helaas de conclusie trekken dat het ons op deze wijze niet lukt om onze dromen te verwezenlijken en dat we op zoek zullen moeten naar andere methoden.


Wij kijken terug op een periode waar we heel veel plezier van hebben gehad, veel van geleerd hebben en ook tot steun hebben kunnen zijn in het werk van Compassion. Wij kijken terug op een geweldig team van vrijwilligers in het Crealab, samenwerkingen met inspirerende mensen en vooral de geweldige interactie met jullie, onze lezers en webshopklanten. Met name door jullie hebben wij kunnen doen wat we hebben gedaan en daarvoor:


Heel 
hartelijk bedankt!!!


Maar toch gaan wij door... 

lees hier het vervolg
4 opmerkingen:

Sarina zei

Jullie maken me nieuwschierig,

Groetjes,
Sarina

Grace zei

Ha Claire en KJ,
Ik heb jullie gemist! Ik heb altijd genoten van jullie creativiteit, jullie enthousiasme en jullie ideeen. Jammer dat jullie zo niet verder kunnen. Ik hoop nog wel van jullie te horen, want ik vind jullie een superleuk duo!
Liefs,
Grace

♥Sanne zei

Hey lieve meiden,

ik ben zo blij dat jullie weer begonnen zijn met bloggen op 24 homes. 1 van mijn favoriete blogs. Ik zit nu al weer te genieten van de mooie foto's. Wat jammer dat jullie niet dat mooie doel konden bereiken met de webshop... Ik ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen donderdag en wens jullie veel sucses.

liefs Sanne

Karin Joan zei

Sarina, Grace en Sanne,
bedankt voor jullie lieve reacties!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...