vrijdag 3 december 2010

A rose is a rose... / Een roos is een roos...


Roses are one of the most beautiful flowers on earth. Their beauty is timeless, over ages, for all girls, in so many colors and textures. And we'll keep falling in love with them, over and over again... Here are some photos of different roses in Claire's garden. She bought her roses at a Dutch Rose Nursery named "De Wilde". Claire's favorite is Rosa Pastella - a rose with big filled flowers that has a colorvariety from light pink to salmon pink.


Rozen zijn een van de mooiste bloemen ter wereld. Hun schoonheid is tijdloos, voor tijden, voor alle meiden, in vele kleuren en texturen. En we blijven verliefd worden op ze, steeds weer opnieuw... Hier een paar foto's van verschillende rozen in Claire's tuin. Ze kocht haar rozen bij de Nederlandse rozenkwekerij "De Wilde". Claire's favoriet is de Rosa Pastella - een roos met grote gevulde bloemen die variëren van lichtroze tot zalmroze. 

3 opmerkingen:

theeleuten zei

Via andere blogs kwam ik bij terecht......mooi blog heb je, mooie veranda....ik ga je volgen!!
Gezellig, groetjes Evelien

Gray Gable zei

Ik heb eindelijk tijd gemaakt om jullie prachtige blog te lezen.. wauw wat ziet het er geweldig uit!!! De enige reden waarom ik geen blog heb is omdat ik dan telkens mijn huis moet opruimen voor de foto's..:p Maar ik zal er eens een paar maken en in mijn picasa-album zetten (ik schuif de troep gewoon buiten het zichtveld van de camera..:p) Ennuh ik ben jaloers op je veranda!!!

24 Homes zei

Bedankt voor jullie lieve reactie, Evelien en Gray Gable! :)
We genieten nog steeds van de veranda, zelfs in de winter als het te koud is om er in te zitten, blijft het een mooi detail in de tuin.
Groetjes, Claire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...