vrijdag 27 mei 2011

Porch Elements this summer / Veranda-elementen voor deze zomer


I love those warm summer days! Our porch is one of my favorite places to be these days. I also enjoy to decorate the porch over and over again. This year I replaced the big table for a smaller table (see last year's  post of last over here). I also put in some extra small furniture to make the porch more cute. Details like pillows, fabrics, flowers and more make it feel like home to me. Hope it will inspire you!
Love, C
Ik houd van de warme zomerdagen! Onze veranda is een van mijn favoriete plaatsen op deze dagen. Ook houd ik ervan om de veranda steeds opnieuw te decoreren. Dit jaar verwijderde ik de grote tafel en plaatste er een kleinere tafel (zie de post van vorig jaar hier). Ook plaatste ik wat extra kleine meubeltjes om de veranda wat schattiger te maken. De details zoals kussens, stoffen, bloemen en meer maakt dat het voor mij thuis voelt. Ik hoop dat het je inspireert! 
Liefs, C

 


6 opmerkingen:

Petra zei

Ziet er erg gezellig uit, mooie kleuren en gezellige hoekjes. Wij hebben ook een veranda maar die wordt voor andere dingen gebruikt, zie een paar berichten terug op mijn blog. Maar ja moet ook kunnen toch. Maar zoals die van jou eruit ziet zo wil ik het ook wel maar gaat nu ff niet lukken.

Groetjes Petra.

Lovely Gifts zei

Wauw, wat een prachtige veranda!! Supermooie kleuren en hele gave spulletjes! Ik houd er wel van!!

Groetjes Ellen

It's me zei

Wat een geweldige veranda.....okee ik geef toe...ik ben jaloers.....een beetje maar hoor.....sjuchttttt....fijn weekend...liefs van mij...xxx...

Unknown zei

How wonderful - it looks so inviting!!!

Enjoy this weekend
Tine

cindy 'wonenmeteenhart" zei

ohh wat ziet dat er mooi uit zeg!!
echt een plaatje!!
dat zou ik ook wel in me tuin willen zeg............kwam ik er nooit meer uit!

respect hoor en geniet er maar goed van

gr cindy

Yvonne - Frl. Klein zei

It looks so beautiful! Love every detail!
Hugs,
Yvonne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...