dinsdag 18 december 2012

Gekregen van DAMN kunst

In deze tijd van geven en denken aan de ander, willen we jou graag vertellen van deze warme gift.

Verrast waren we toen we heel spontaan een lieve email kregen van Dominique van DAMN kunst. Zij had het stukje over ons op de blog van Verrassend Goed gelezen en nu wilde zij ook graag iets voor ons betekenen. Daar wordt ons hart warm van :-) Nu hebben wij van haar dit prachtige Bakery Tekstbord gekregen, om te verkopen. Zij stelt dit beschikbaar voor onze stichting en daar zijn wij heel blij mee. Wij zijn bezig met het opzetten van ons eerste Fairtrade project in Kenia en de opbrengst van dit bord zal helemaal daar naar toe gaan. Wij verwachten je binnenkort daar wat meer over te kunnen vertellen.


 DAMN [uitspraak: demm] komt van de initialen van Dominique Armand Maria-louise Nunnink. Dominique is een kunstenares met een stijl die heel goed past bij die van ons. Haar mooie interieur heeft al in de Ariadne at Home gestaan en deze keer staat ze ook in het kerstnummer van Wonen Landelijke stijl

 Het meeste van Dominique's werk verdient een mooie plek aan de wand. Maar af en toe vind je er ook iets anders zoals deze schattige brocante kinderstoel. Daarvan zegt Dominique: "De kinderstoel, die is echt prachtig, het was echt een oudje. Ik heb hem helemaal moeten opknappen want hij lag uit elkaar dus met wat nieuwe verbindingen kan hij nog heel lang mee. Helemaal geschilderd, wat was dat een klus. De houten box daaronder heb ik zelf gemaakt en de letters als laatst erop geschilderd. Hij is verkocht aan een stel die inmiddels een dochtertje heeft gekregen en ze zijn er heel erg blij mee."


Op de website van DAMN staat een uitgebreide collectie van haar eigen hand. Al haar werk is te koop en ze maakt zelfs stukken in opdracht. Neem dus even een kijkje op www.damnkunst.nl

We zijn heel benieuwd wie het Bakery Tekstbord zal kopen en ons zo wil helpen met het opzetten van ons Fairtrade project in Kenia.  Het Bakery Tekstbord is nu te koop in onze webshop, klik hier.

Lieve Dominique,
We willen je nogmaals bedanken voor deze warme gulle gift. Heel veel succes met DAMN. 
Veel liefs,
C&KJ3 opmerkingen:

Blomkje en Wenje zei

Wat lief van Dominique!

Fijne dag

Groetjes, Pietrik

De Zandhut zei

Beste Claire & Karin Joan,

Wat hebben jullie er een geweldige post van gemaakt!!
Heel veel succes en nogmaals dank,
Lieve groet Dominique

Old Red Barn zei

Mooi! En zeker die babystoel!
Goedele

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...