woensdag 20 maart 2013

Hertjes, hertjes, hertjes


De laatste tijd ben ik ontzettend verliefd op hertjes! Het begon een paar weken geleden met de gedachte om met wat vintage hertjes Matthew's kamertje in te richten... maar nu ben ik echt 'hooked' aan prachtige plaatjes via Pinterest. De mooiste heb ik uitgekozen om te delen via onze blog. Geniet ervan en ik hoop dat je de foto's mooi, schattig, vertederend en puur vind... Ik denk er zelfs over om ooit serieus een hertje (of meer) in een toekomstige tuin te willen houden als huisdieren... Oh well... misschien laat ik mezelf iets teveel meeslepen ;)
Liefs, ClaireAudrey Hepburn had ooit een hertje als huisdier... lief! (klik op de foto's om naar de foto op Pinterest te surfen, helaas kan ik niet alle rechthebbenden vinden!)


13 opmerkingen:

Angeline zei

Dat is wat ik ook altijd tegen mijn hubbie zeg....als we ooit eens de staatsloterij zouden winnen en we ergens gingen wonen(hoeft geen kast van een huis te zijn)met leuk wat grond erbij zou ik wel een paar hertjes willen...waarop hij als antwoord gaf..."Hertjes?!?!?!? wat moet je daar nou weer mee dan?". waarop mijn antwoord was "Nee wat heb je aan geiten dan bijvoorbeeld?",ha,ha...dan heb ik liever hertjes;-)

Pleuntje zei

ja hertjes hebben iets liefs, iets zachts...........X

Hann¥ zei

Ahh wat zijn ze cute he?!!
Lieve plaatjes van een schattig diertje :-)
Fijne dag!
Lieve groet,Hanny

Grace A. zei

Wow sooooo nice!!!!

LG Grace www.zeit-fuer-dich.blogspot.de

♥Sanne zei

Super leuk die stenen beeldjes. Wij maakten een keer een boswandeling en zagen we een echt jong hertje in een nest liggen. Dat was zo bijzonder.

liefs Sanne

Marjon zei

Ja ze zijn ook zo lief...en vroeger met mijn kids naar Bambi gekeken en toen begonnen ze te huilen, die film wilden ze niet meer zien want daar ging de moeder dood.....ohhhh zielig he....
Je hebt prachtige foto's geplaatst....fijn weekend en liefs van Marjon

Anoniem zei

Wat zijn ze lief! Lijkt mij ook wel leuk om hertjes in je tuin te hebben rondwandelen. Ze hebben zoiets sprookjesachtigs, vind ik. :)

Liefs, Myriam

Karin Joan zei

Oh, girly, nu begrijp ik beter waarom je ze zo geweldig vind. Snoepig cute!! zijn ze. Mooooie foto's! Ja, ik zie je al met zo'n hertje :-)
@Sanne: wat leuk dat je dat in t echt gezien hebt, wauw!

Sarina zei

Wat zijn het toch een prachtige dieren.Van die ogen smelt je toch?

Lieve groetjes,

Sarina

sagra zei

Soooooo nice fotos! Such a beautiful Bambi!
Sabrina

Anoniem zei

Ooooh, wat een superlieve verzameling hertjes! ik smeeeelt..

Natascha zei

ik ben ook helemaal verliefd op hertjes.. dus kan me helemaal vinden in je blogje..
prachtige foto's ik heb op pinterest een board vol met prachtige plaatjes..

fijne paasdagen

Unknown zei

hallo,
het blijven toch prachtige dieren.
En zo lief en schattig.
Mooie foto's.

groetjes sannie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...