woensdag 29 februari 2012

Rosie Sweet - Lamp No. 4
Dit lieve lampje is ook (net als lampje Rosie Soft) gemaakt van een oud hoeslaken van mij, die ik ooit in Amerika had gekocht, jaren geleden. De stof leent zich erg goed voor lampenkapjes...


Bij Rosie Sweet hebben we de onderkant met broderiekant versierd en de bovenkant met kant versierd met een strikje en een splitpen van Tilda. Aam de binnenkant van het kapje bovenaan hebben we drie laagjes broderiekant geplakt om het mooi af te werken. Het voetje is ook wit geverfd en daarna hebben we voorzichtig twee roosjes van een servetje uitgeknipt en gelijmd op de onderkant van het voetje. Onder het voetje bevestigde ik een kanten kleedje als onderzettertje (deze zit dus echt vast!). 


Wat zou jouw favoriete kleur stof zijn als het om een lampenkapje gaat?


Liefs, C

Wil jij voor ons deze enquete invullen? [het is anoniem]  Scroll naar beneden, kies de merken waar jij het meest van houdt en klik dan onderaan op 'STEMMEN'

Kies jouw favoriete woonmerken
7 opmerkingen:

Monique zei

Leuk geworden je lampenkapje, heel sfeervol.
Groetjes Monique

BizzyChrissy zei

Wat een leuk idee zeg die lampjes en mijn complimenten hoe alles eruit ziet, hardstikke leuk

groeten Christien

Anoniem zei

Wat een superleuk lampje zeg! Een beetje moeilijk om te zeggen wat mijn favoriete kleur stof is, want het ligt er een beetje aan waar het lampje komt te staan. In ieder geval hou ik van lichte kleuren!

Groetjes,
Esther

Maaike zei

Wat mooi! Ik vind het een lief roosje!

Groeten Maaike

Old Red Barn zei

Prachtige lampjes!!! Ik zie momenteel niet zo veel in jullie Etsy shop. Gaan jullie binnenkort meer verkopen (zoals de lampjes)?

Groetjes
Goedele
http://gingerbreadgem.blogspot.com/

24 Homes zei

Hoi Goedele,
Onze Etsy shop staat even op een laag pitje omdat we iets anders achter de schermen aan het voorbereiden zijn. Binnenkort hebben we nog meer nieuws :)
Liefs, Claire

Mirjam zei

Wat een prachtig lampje, ik ben verliefd! Dat roosje is zoo schattig.
Groetjes Mirjam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...