maandag 15 oktober 2012

Brocante koffers

Houd jij ook zo van brocante koffers? Ik heb er thuis aardig wat in verschillende soorten en maten. Ze zijn geweldig om te decoreren in huis. Maar ze zijn ook praktisch; ik bewaar er voorraad woonmagazines in, Matthew speelgoed, reservedekens, en ga zo maar door. In de woonkamer heb ik deze drie op elkaar gestapeld staan met een groep windlichten daarbovenop. De kleuren passen mooi bij elkaar en de koffers dienen zo een beetje als een sidetable. Heb jij ook brocante koffers? Zo ja, hoe gebruik jij ze in huis?
Liefs, Claire
11 opmerkingen:

♥Sanne zei

Hoi, wat zijn je koffers mooi zeg. Ik heb er 2! Een grote bruine die heb ik gewit behalve de bruine latjes en hoekjes en handvaten. Die zit inderdaad bomvol speelgoed ook. Die andere is grijs met zwarte riempjes. Die is zo lief en een klein modelletje. Ik heb hem nog maar net. Hij stond in me woonkamer, maar is voor mijn zoontjes kamer. Zo meteen gaan we op vakantie en me zoontje wilde dat kofffertje mee. Nou dat vind ik helemaal geweldig. Nu zitten zijn kleertjes erin. Leuk he.

Liefs Xanne

When-D zei

Jaa, natuurlijk hou ik van brocante koffers! Vooral de "verborgen" verhalen achter zo'n koffer. Uiteindelijk kun je daar enkel over fantaseren.

Heel mooi om mee te decoreren..

liefs, When-D

achter de 2linden zei

Leuk leuk! Mooi hoor!
Ik heb geen oude koffers, maar ik vind het wel erg leuk zo!
groetjes Heidi

Loraine Living zei

Erg leuk, decoratief en handig!!
Op deze manier gebruik ik ze ook ;)
Lieve groet Diana

Martine zei

Oh, wat zijn die brocante koffers mooi! Helaas heb ik er geen een, maar ze staan nog wel op mijn verlanglijstje.
groetjes, Martine

Beau Blanc zei

Hier liggen er ook een aantal, vooral de donkerbruine vindt ik mooi. Zo'n stapel maak ik ook wel eens, maar nu liggen ze verspreid, een paar bovenop de kast en 1 bovenop de kapstok, in deze bewaar ik alle sjawls, mutsen en handschoenen.
Fijne dag!
Groetjes Joanike

Old Red Barn zei

Ik heb één grote brocante koffer: voor Lego Duplo-blokken!

Goedele

Cinderell@'s wereld zei

Ja mooi he???
Ik heb er ook een antal waar al mijn Roun Robin spullen in zitten...ik heb ook nog een hele oude zwarte een lady koffer met roze satijn erin...daar zitten mijn speciale brocante spulletjes in...X

Des guirlandes zei

Ja, ik heb ze ook. Twee al heel lang. één voor de verkleedkleren, er zitten prinsessenjurken, een indianenpak, een pippi-Langkaus pakje, een piratenpak etc. in. In de andere zit Lego. Hij staat nog steeds onder het bed van m'n zoon die inmiddels 21 is :-0
Vier kleine koffertjes heb ik wel lekker beneden in de huiskamer.
Groetjes,

little sweet things zei

Ik heb inmiddels ook een hele verzameling koffers in diverse kleuren en maten.
In de woonkamer heb ik er twee waar spelletjes in zitten, op het toilet heb ik een mini koffertje staan en op onze slaapkamer kast heb ik er twee met kerstspullen.
Mijn wens is een mooie witte koffer.
Groetjes, Sas

Bizzy @ home zei

Geweldig die koffers, ze zijn ook heel handig om de werkjes van de kinderen in te bewaren:)
Ik kwam jullie advertentie tegen in het nd dus gelijk even hier gluren. Ook direct maar volger geworden van dit sfeervolle blog.
Groetjes, Renny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...