maandag 9 juli 2012

Witte Pioenrozen


Karin gaf me dit bosje prachtige pioenen. Ze zijn zo fragiel en zo zacht. Als je goed kijkt zie je dat in de kern van de witte bloemen een klein beetje roze in de pioen zit. In plaats van een bos in een vaas gebruikte ik een waterkannetje met bijpassend glas om de pioenen daarin te zetten.
Helaas is het pioenen-seizoen al zo'n beetje afgelopen. Dat vind ik altijd heel verdrietig, want pioenen vind ik echt de mooiste bloemen die er bestaan! 
De afgelopen weken heb ik heel veel foto's gemaakt van verschillende pioenen die ik in huis heb gehad. Elke week zal ik een post plaatsen met meer mooie foto's om extra ervan te kunnen genieten voor jullie :) 
Veel liefs, Claire 7 opmerkingen:

Coralien.nl zei

Hoi C & KJ,

Wat een super mooie foto's!

Ik heb jullie ontwerp, die we een tijdje geleden konden opvragen, gebruikt voor de etiketten op mijn ingemaakte bessensap: http://www.coralien.nl/2012/07/bessensap.html

Nogmaals bedankt voor het prachtige ontwerp, ik ga 'm vast en zeker vaker gebruiken!

Groetjes,
Coralien

Zaanse Zolder zei

Pioenen zijn ook mijn lievelingsbloemen, misschien juist omdat ze maar zo kort te verkrijgen zijn. Zo mooi zijn ze, in het wit zie je zie niet vaak!

Oude lappen zei

Deze zijn inderdaad heerlijk mooi, zo zacht van kleur.
Liefs Liliane

Cosy Life by Elly zei

Wat een geweldige bloemen zijn het toch!! Ik vind ze mooi in elke kleur..spierwit of roze/rood.En jij hebt ze prachtig vast gelegd..Bedankt nog voor je lieve reactie op mijn post en op mijn video..
Lieve groetjes, Elly

Esther zei

Ze zijn zo mooi, die pioenrozen. Eerst zijn het van die veelbelovende dikke bollen en als ze dan opengaan... Ik heb ze ook weer met veel plezier in huis gehad. Vooral de witte zijn schitterend. Maar dat is goed te zien op jullie foto's.

Nicole zei

Jaaa pioenrozen zijn hier ook heel gewild! Sterker nog: ik heb er net een paar in mijn header gebruikt! Mooie foto's hoor.

Inge @ SimplyFabulousChic zei

Ooooh, dat is mijn lievelingsbloem! Ik had laatst ook zo'n vaasje staan met net dezelfde pioenrozen in bloei. Staat altijd supermooi in een landelijk interieur hé!
Liefs, Inge x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...