woensdag 30 mei 2012

A rose is a rose is a rose...


































Dit lieve bosje rozen kreeg ik van een vriendin vorige week. Zo lief! Ik kan denk ik nooit genoeg krijgen van rozen, wat zijn ze toch mooi. Mijn favoriete zijn toch wel de pastelroze rozen, alsof ze vragen om aangeraakt te worden. Sommige randjes zijn een beetje bruin, maar ik vind dat soms juist wel heel mooi. Geniet van de foto's! A rose is a rose is a rose...
Liefs, C







Nog maar 2 dagen te gaan voor de trekking van onze give away!!!
Meld je nu nog snel even aan.


Pin It

dinsdag 29 mei 2012

Trekking vd Give away...



Hoi lieve 24Homes lezeressen,

We stellen de trekking van de give away enkele dagen uit vanwege een spontaan ingelaste vakantie. We zullen de trekking doen op zondag 3 mei juni en deze op maandag 4 mei juni publiceren. Je kunt nu nog meedoen. Klik hier


Vintage en Stoer deel 2



Zoals beloofd: het vervolg van het ontwerpproces dat begon met een kaartje van de Glitz French Kiss Whatnot set. Klik Hier om te zien hoe ik stap voor stap tot bovenstaand ontwerp ben gekomen.


Ik miste hier nog iets en besloot dat er een foto in moest komen. Zo heeft het wel wat weg van een pillowframe (lees hier wat een pillowframe is en hoe je er zelf eenvoudig een kunt maken, met stap voor stap instructiefoto's :-) 


Dit is mijn kleuter Jeremy. De foto's printte ik op cardstock en bewerkte ik langs de randjes met de Tim Holtz Paper Distresser en wat inkt langs de gerafelde rand met de Sponge Dauber en Archival Ink Coffee
 

 De foto schoof ik eenvoudig onder het touw. 


Om de kaart meer stevigheid te geven en al het relief van de achterzijde op te heffen, plakte ik er dubbelzijdig foamtape op en bevestigde zo de kaart op een steviger stuk cardstock van eenzelfde formaat. (over het touw plakte ik een stuk crepetape)

 
Ik had nog een oud houten doosje dat ik ooit een keer had beplakt met behang. 



Het deksel had ik gemaakt van een fotolijstje dat er mooi op pastte (geluk :-). Maar nu was het tijd voor een tweede leven. Weg met het girly, hier met vintage stoer! Ik verfde het hele doosje en dekseltje wit, gewoon over het behang heen (tja.. ik ben een lekker luie crafter ;-)


Om het een vintage uiterlijk te geven, gebruikte ik de Sponge Dauber met Tim Holtz distress ink
en  Archival Ink Coffee om de suggestie te wekken dat het in de loop van de tijd vuil geworden is: distressing langs de randen en op de hoeken. Op het deksel plakte ik de kaart. 
 


Op de zijkanten van het doosje stempelde ik andere mooie positieve teksten van Kaiser Craft: Life Sentiments.
 

Remember life's treassures are people, not things

Live full the Life you have imagined

Nu was ik eindelijk tevreden. Mijn stoere vintage doosje met een vleugje steampunk was klaar! Zo zie je maar weer, je begint met een kaartje en je eindigt met een doosje :-)

Heb jij een van de genoemde spullen al eens gebruikt?  Ik hoor graag wat jij hebt gemaakt.
 Heb je foto's? Dan vind ik het heel leuk als je iets mailt:
 2forhomes@gmail.com

Wil je meer detailfoto's zien? Klik op onderstaande plaatjes.

Lieve groetjes,



vrijdag 25 mei 2012

Give away belangrijke mededeling!

Hoi lieve allemaal,

we hebben momenteel al 48 aanmeldingen op onze Serviesshop give away. Super!
Heb jij je al aangemeld? Let dan op het volgende: De meeste inschrijvingen hebben zich keurig aan de spelregels gehouden. Om het eerlijk te laten verlopen, zullen we dit checken bij iedere aanmelding. Vooral deze regels:


3) Ben je nog geen volger van onze blog? Meld je dan nu aan als volger.
4) Heb je zelf een blog? Plaats dan de knop hieronder duidelijk zichtbaar op je eigen blog met een link naar dit bericht. 
http://24homes.blogspot.com/2012/05/give-away-serviesshopcom.html

plaats deze knop
op jouw blog aub,
 met deze link:
 http://24homes.blogspot.com/2012/05/give-away-serviesshopcom.html

Wij willen graag dat iedereen hoort van deze give away :-) (geen eigen blog? Mail, Facebook, Twitter, Hyve dit bericht met knop dan aan zoveel mogelijk vrienden en kennissen)



Iedere aanmelding die de give away niet op blog of social media heeft geplaatst, zullen we moeten uitsluiten van deelname. Anders zou het niet eerlijk zijn tegenover de deelnemers die wel zo hard hun best hebben gedaan.  :-/ We hopen op je begrip hierover.


Maar! het is nog niet te laat. Nog 1 week voor de trekking! Als je de give away-knop nog niet had geplaatst, doe het dan alsnog. Of nog liever (omdat het nog maar zo kort dag is, voor de trekking). Schrijf een berichtje over 24Homes met een of meer afbeeldingen van onze blog. Je mag zelf kiezen wat.



Heb je je nog niet aangemeld? Wie niet waagt, zal zeker niets winnen ;-) Meld je hier aan



Veel succes!!!
lieve groetjes,
C&KJ


donderdag 24 mei 2012

Raad eens...


































We hebben hele mooie lijstjes gemaakt voor in huis, zie hier wat voorbeeldjes. Maar ze zijn nog niet af! Er moet nog één ding worden toegevoegd...
Weet jij wat er nog mist? Ik ben benieuwd of je het kunt raden :)
Liefs, C


 


 

Nog maar 6 dagen voordat we onze give away verloten.
Je kunt nu nog meedoen!


Pin It

dinsdag 22 mei 2012

Vriendschap ingelijst


































Dit mooie idee komt van KJ. We hebben er een aantal gemaakt met ons CreaLab van 24Homes. We verfden een houten lijstje wit. Een hartje van klei maakten we zelf met mooie vormpjes door middel van zachtjes een patroon in te drukken. Het woord Friendship moest opvallen en daaromheen vintage manuscript. Onderaan in het donkere strookje staat: "A friend is someone who reaches for your hand, but touches your heart". We hebben wat kant toegevoegd in de lijst, rechts en onderaan, en zowel de binnenkant als de lijst bewerkt met distress ink om het zo een shabby uiterlijk te geven. Hoe vinden jullie het resultaat?
Liefs, C







Wie niet waagt, die niet wint! Doe mee met onze give away :-)



Pin It

maandag 21 mei 2012

400 volgers!

Joepie! we hebben nu 400 volgers!! Thank you to Laurel Stephens en alle andere 399 volgers! Love you all!


 thank you for being a friend!

Graphics Fairy

Hoi lieve volgers,

Trots! zijn wij vandaag, omdat de Graphics Fairy onze post heeft gekozen om op haar blog te plaatsen! (bekijk het hier) En aangezien zij meer dan 15duizend volgers heeft, kun je wel zeggen dat ze.. tja.. hoe zullen we het noemen... GROOOT! is, hihi. Dus, best bijzonder.
Daarom hebben we net ook een post in het engels geplaatst, om onze nieuwe visite uit vnl. de VS zich welkom te laten voelen.

Ben je op zoek naar vintage afbeeldingen? Dan MOET je de Graphics Fairy even bezoeken: het is er geweldig! Met zooooveel afbeeldingen, voor niets! 



 

Find over 2,800 FREE Clip Art images, & Vintage Printables, 
you can use to MAKE craft projects, collage, DIY, scrapbooking, etc!

Veel plezier daar!
Lieve groetjes,
KJ



Shabby Vintage iPad cover - English

This post is especially for our visitors from the  Graphics Fairy:
welcome to our blog :-)
We love to meet you, please leave a comment and say hi ;-)


I recently got an iPad from my dear husband. That should have a cover in 24Homes style. So I got to work


On the front I used rough linen fabric in a sandy color. I combined it with a  plain linen in a similar shade and lined it with a natural cotton. I also used this light cotton fabric in a strip on the side.

I wanted a Shabby feel for the iPad cover, so I chose to leave a frayed finish



I applied three different printing techniques  to add images. First of all I simply stamped with Staz-On

At the top on the right I used T-shirt transfer to add a print I found at the Graphics Fairy.



And finally, on the back I used fabric that I directly printed on (before sewing), on my inkjetprinter. I used the Cacao Payraud image also from Graphics Fairy


I finished the cover with lace, a small piece of burlap and several embellishments: a cameo, a flowershaped button and a Tim Holtz Ideaology key (wich I accidently placed backwards, haha :-D



Using some fiberfill and a piece of cardboard behind the lining, the cover gives my iPad even more protection.


 We LOVE comments,
please be so kind to leave one.
And go ahead and browse our blog some more.
  
sweet regards,
Karin Joan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...