donderdag 25 oktober 2012

Verrassend Goed & 24Homes

Verrassend Goed is een geweldige woonwinkel in hartje centrum van Haarlem. De winkel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de Schagchelstraat nummer 39.


Als je daar binnenstapt is het echt genieten van al het moois. De winkel straalt rust en warmte uit, alles is evenwichtig bij elkaar gezocht en je ziet meteen dat Marianne oog heeft voor aankleding tot in de kleinste details. Afgelopen weekend heb ik samen met Elja van ons Crealab een bezoekje gebracht aan de winkel! Wat is het daar toch genieten...


We zijn sinds kort een samenwerking aangegaan met Verrassend Goed in Haarlem. Marianne Berlemon van Verrassend Goed heeft een aantal van onze artikelen opgenomen in haar assortiment. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor en trots op :)


Als je ooit in Haarlem bent, zorg dan zeker dat je een bezoekje afneemt in deze prachtige winkel! Je vind er altijd iets voor je huis of een mooi cadeautje voor iemand die je lief is.


Het assortiment bestaat uit landelijke en brocante woonaccessoires. Van beelden en klepbanken tot massief grenen verweerde meubelen met een nostalgische uitstraling. Verder bied Verrassend Goed een brede selectie Scandinavische woonaccessoires en de mooie verflijn van L'Authentique. Er wordt veel aandacht besteed aan de verpakking en uitstraling.



Oja, en Marianne heeft ook een leuke blog, bezoek die eens als je dat leuk vind :) Liefs, C






4 opmerkingen:

Lida zei

Zier er gezellig uit, leuke tip!Groetjes
Lida

Jolanda zei

Wat is het er gezellig he, ik was er gisteren. Ik ga er altijd graag naar toe en je komt altijd weer wat leuks tegen. Lieve groet

Esther zei

Wat leuk, die reportage. Ik had de webwinkel net ontdekt, vanwege het JDL pakpapier met de Franse rekeningen. Dat stond in de Ariadne. Maar nu met die foto's erbij gaat het meer leven. Maar snel de blog bekijken.

Groetjes,
Esther

Anoniem zei

Leuke tip ! Zal ik zeker eens gaan kijken als ik in de buurt kom.

Liefs, Lieke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...