woensdag 14 november 2012

Compassion en 24Homes


Als 24Homes hebben wij een warm hart voor de organisatie Compassion. Wij sponsoren beiden een kindje en Claire is tevens ambassadrice voor Compassion. 



Compassion ondersteunt wereldwijd meer dan 1 miljoen kinderen in armoede door kindsponsorprogramma's maar ook door andere projecten. Als 24Homes hebben we recent een gift gegeven in het project 'Talent Search'. Het doel van dit project is dat kinderen hun eigen talenten gaan ontdekken en deze verder gaontwikkelen.


Door middel van onderwijs krijgen kinderen meer kennis, maar leren ze ook hun gaven en talenten ontwikkelen. Compassion vind deze ontwikkeling belangrijk en daarom hebben zij in Kenia dit project opgezet. Kinderen worden gestimuleerd om hun talent maximaal te benutten. Dit zal hen later helpen om economisch zelfstandig te worden en houdt ze nu van de straat. 



Naast het ontwikkelen van hun talenten krijgen ze nu de kans om te laten zien wat ze kunnen. Dit gebeurt in verschillende categorieën, namelijk tekenen, dichten, verven, zingen, muziek maken, acteren en schrijven. Per categorie gaan de beste twee door naar een landelijke finale. Kinderen krijgen begeleiding van coaches en experts op hun gebied. Zij zullen de kinderen trainen en leren hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen.



Wij zijn zelf achter de schermen ook bezig in Kenia, maar omdat we nu al iets wilde doen als stichting hebben we ervoor gekozen om regelmatig Compassion een gift geven. Dit kunnen wij doen uit de opbrengsten van onze webshop en de groeiende bekendheid die we krijgen met 24Homes. En daarvoor willen we jou bedanken: dus, namens de kinderen in Kenia: bedankt!
Kijk voor meer informatie op www.Compassion.nl.

 Liefs, Claire



Credit foto's: www.Compassion.nl. Bewerkt door 24Homes. 

3 opmerkingen:

my way of living zei

Jullie doen goed.
Geweldig gewoon.

gr. Anita

24 Homes zei

Dankjewel Anita! Liefs, Claire

Anoniem zei

Wauw, mooi hoor dat jullie je voor dit soort dingen inzetten !

Liefs, Lieke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...